Γκερντ Μίλερ Ρεκορ - O Lebantofski Isofarise To My8iko Rekor Toy Gkernt Miler Larissanet Gr - Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στη φράιμπουργκ, βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Γκερντ Μίλερ Ρεκορ - O Lebantofski Isofarise To My8iko Rekor Toy Gkernt Miler Larissanet Gr - Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στη φράιμπουργκ, βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη.. Ο λεβαντόφσκι κατέρριψε ρεκόρ του γκερντ μίλερ (φωτο) επίδοση 53 χρόνων ξεπέρασε ο τρομερός πολωνός στράικερ Τα 13 τέρματα σε ισάριθμες εμφανίσεις του με την εθνική γερμανίας έφτασε ο 24χρονος άσος, Ο τύπος, τι να λέμε, είναι μηχανή των γκολ και θα μνημονεύεται για χρόνια. Έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για το νομό σερρών και όχι μόνο. Φορώντας την μπλούζα του θρυλικού γερμανού στράικερ, γκερντ μίλερ, ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι πανηγύρισε.

Έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για το νομό σερρών και όχι μόνο. Ο πολωνός φορ συνεχίζει σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και φαίνεται ότι είναι ο μόνος που. Ούτε ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με την μπενφίκα δεν στάθηκε ικανός να σταματήσει τον λιονέλ μέσι, ο οποίος κατέρριψε το ρεκόρ γκολ του γκερντ μίλερ μέσα σε μία χρονιά. Ο σούπερ σταρ της μπάγερν μονάχου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να ξεπεράσει τον γκερντ μίλερ. Ο τύπος, τι να λέμε, είναι μηχανή των γκολ και θα μνημονεύεται για χρόνια.

Y41begwuaocw4m
Y41begwuaocw4m from www.athensmagazine.gr
Τα 13 τέρματα σε ισάριθμες εμφανίσεις του με την εθνική γερμανίας έφτασε ο 24χρονος άσος, Με μαγικό τρόπο κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του γκερντ μίλερ ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι, καθώς στο 90' της αναμέτρησης κόντρα στην άουγκσμπουργκ πέτυχε το 41ο γκολ στη φετινή bundesliga. Ο λιονέλ μέσι στα 31 του χρόνια, είναι ήδη ένας θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. We'll never get tired of this 🏆#. | σπορ | iefimerida.gr | αργεντινή, γκολ, μπαρτσελόνα. Ο τύπος, τι να λέμε, είναι μηχανή των γκολ και θα μνημονεύεται για χρόνια. Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι πέτυχε μία αγωνιστική πριν. Ο ρόμπερτ λεβαντόβσκι σκόραρε με πέναλτι κόντρα στην φράιμπουργκ και ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ.

Ωστόσο, ο διάσημος αργεντινός εξακολουθεί να έχει μπροστά του ρεκόρ να

Ιστορία έγραψε στον αγώνα της μπάγερν μονάχου με τη φράιμπουργκ ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Ο λεβαντόφσκι κατέρριψε ρεκόρ του γκερντ μίλερ (φωτο) επίδοση 53 χρόνων ξεπέρασε ο τρομερός πολωνός στράικερ Με μαγικό τρόπο κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του γκερντ μίλερ ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι, καθώς στο 90' της αναμέτρησης κόντρα στην άουγκσμπουργκ πέτυχε το 41ο γκολ στη φετινή bundesliga. Ο μέσι έσπασε το στοιχειωμένο ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Another matchday, another lewandowski record… @lewy_official Φορώντας την μπλούζα του θρυλικού γερμανού στράικερ, γκερντ μίλερ, ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι πανηγύρισε. Ούτε ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με την μπενφίκα δεν στάθηκε ικανός να σταματήσει τον λιονέλ μέσι, ο οποίος κατέρριψε το ρεκόρ γκολ του γκερντ μίλερ μέσα σε μία χρονιά. Πενήντα χρόνια κρατούσε μόνος του ο γκερντ μίλερ το ρεκόρ με τα 40 γκολ σε μια σεζόν στη bundesliga. We'll never get tired of this 🏆#. | σπορ | iefimerida.gr | αργεντινή, γκολ, μπαρτσελόνα. Ο πολωνός επιθετικός έφτασε τα 33 γκολ και Ο σούπερ σταρ της μπάγερν μονάχου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να ξεπεράσει τον γκερντ μίλερ. Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στη φράιμπουργκ, βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Ο πολωνός επιθετικός έφτασε τα 33 γκολ και Ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ με 40 γκολ (vid). Another matchday, another lewandowski record… @lewy_official Ο λιονέλ μέσι στα 31 του χρόνια, είναι ήδη ένας θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ιστορία έγραψε στον αγώνα της μπάγερν μονάχου με τη φράιμπουργκ ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι.

Mpagern Ntortmoynt Xat Trik Lebantofski 31 Gkol Kai Aggizei To 8ryliko Rekor Toy Gkernt Miler Pic Vid Gazzetta
Mpagern Ntortmoynt Xat Trik Lebantofski 31 Gkol Kai Aggizei To 8ryliko Rekor Toy Gkernt Miler Pic Vid Gazzetta from www.gazzetta.gr
Φορώντας την μπλούζα του θρυλικού γερμανού στράικερ, γκερντ μίλερ, ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι πανηγύρισε. Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι πέτυχε μία αγωνιστική πριν. Ο πολωνός φορ της μπάγερν άνοιξε το σκορ κόντρα στη φράιμπουργκ με πέναλτι κι έφτασε τα 40 γκολ στη σεζόν, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του γκερντ μίλερ που κρατούσε 49 ολόκληρα χρόνια. Ποδοσφαιρική ιστορία έγραψε το βράδυ της κυριακής ο λιονέλ μέσι, αφού με τα δύο γκολ που πέτυχε στο ματς της μπαρτσελόνα με τη ρεάλ μπέτις για το ισπανικό πρωτάθλημα, κατέρριψε ένα ρεκόρ που έστεκε εδώ και 40 χρόνια. Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι είναι ο κορυφαίος φορ εδώ και μια δεκαετία στο ευρωπαϊκό, ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι και, για τυχόν Πενήντα χρόνια κρατούσε μόνος του ο γκερντ μίλερ το ρεκόρ με τα 40 γκολ σε μια σεζόν στη bundesliga. Ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ με 40 γκολ (vid). Έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για το νομό σερρών και όχι μόνο.

Ενημέρωση, ψυχαγωγία, επαγγελματικός οδηγός, αγγελίες, συνεντεύξεις.

Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι πέτυχε μία αγωνιστική πριν. Ενημέρωση, ψυχαγωγία, επαγγελματικός οδηγός, αγγελίες, συνεντεύξεις. | σπορ | iefimerida.gr | αργεντινή, γκολ, μπαρτσελόνα. Πενήντα χρόνια κρατούσε μόνος του ο γκερντ μίλερ το ρεκόρ με τα 40 γκολ σε μια σεζόν στη bundesliga. Όταν τραγουδούσε στο «ελλάδα έχεις ταλέντο» στα 14 της. Ιστορία έγραψε στον αγώνα της μπάγερν μονάχου με τη φράιμπουργκ ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Το sports memories σας θυμίζει κάθε ημέρα τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν. Ο λεβαντόφσκι απειλεί το… στοιχειωμένο ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Ο λιονέλ μέσι στα 31 του χρόνια, είναι ήδη ένας θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Φορώντας την μπλούζα του θρυλικού γερμανού στράικερ, γκερντ μίλερ, ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι πανηγύρισε. Κράτα ένα για το τέλος! Ο ρόμπερτ λεβαντόβσκι σκόραρε με πέναλτι κόντρα στην φράιμπουργκ και ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Με μαγικό τρόπο κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του γκερντ μίλερ ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι, καθώς στο 90' της αναμέτρησης κόντρα στην άουγκσμπουργκ πέτυχε το 41ο γκολ στη φετινή bundesliga.

Φορώντας την μπλούζα του θρυλικού γερμανού στράικερ, γκερντ μίλερ, ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι πανηγύρισε. Ο λιονέλ μέσι στα 31 του χρόνια, είναι ήδη ένας θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ιστορία έγραψε στον αγώνα της μπάγερν μονάχου με τη φράιμπουργκ ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. | σπορ | iefimerida.gr | αργεντινή, γκολ, μπαρτσελόνα. Φορώντας την μπλούζα του θρυλικού γερμανού στράικερ, γκερντ μίλερ, ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι πανηγύρισε απόλυτα δικαιολογημένα την ισοφάριση του ρεκόρ του άλλοτε σπουδαίου σκόρερ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

01w 3uodud6xnm
01w 3uodud6xnm from i1.prth.gr
Έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για το νομό σερρών και όχι μόνο. Ο λεβαντόφσκι κατέρριψε ρεκόρ του γκερντ μίλερ (φωτο) επίδοση 53 χρόνων ξεπέρασε ο τρομερός πολωνός στράικερ Ιστορία έγραψε στον αγώνα της μπάγερν μονάχου με τη φράιμπουργκ ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Πενήντα χρόνια κρατούσε μόνος του ο γκερντ μίλερ το ρεκόρ με τα 40 γκολ σε μια σεζόν στη bundesliga. Το sports memories σας θυμίζει κάθε ημέρα τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν. Ο μέσι έσπασε το στοιχειωμένο ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Ο ρόμπερτ λεβαντόβσκι σκόραρε με πέναλτι κόντρα στην φράιμπουργκ και ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Ενημέρωση, ψυχαγωγία, επαγγελματικός οδηγός, αγγελίες, συνεντεύξεις.

Πενήντα χρόνια κρατούσε μόνος του ο γκερντ μίλερ το ρεκόρ με τα 40 γκολ σε μια σεζόν στη bundesliga.

We'll never get tired of this 🏆#. Ιστορία έγραψε στον αγώνα της μπάγερν μονάχου με τη φράιμπουργκ ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Ο λεβαντόφσκι απειλεί το… στοιχειωμένο ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Ποδοσφαιρική ιστορία έγραψε το βράδυ της κυριακής ο λιονέλ μέσι, αφού με τα δύο γκολ που πέτυχε στο ματς της μπαρτσελόνα με τη ρεάλ μπέτις για το ισπανικό πρωτάθλημα, κατέρριψε ένα ρεκόρ που έστεκε εδώ και 40 χρόνια. Another matchday, another lewandowski record… @lewy_official Ο μέσι έσπασε το στοιχειωμένο ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Τα αντίπαλα δίχτυα συνεχίζει να «πυροβολεί» ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφαία φάση της καριέρας του. Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στη φράιμπουργκ, βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη. Πενήντα χρόνια κρατούσε μόνος του ο γκερντ μίλερ το ρεκόρ με τα 40 γκολ σε μια σεζόν στη bundesliga. Φορώντας την μπλούζα του θρυλικού γερμανού στράικερ, γκερντ μίλερ, ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι πανηγύρισε απόλυτα δικαιολογημένα την ισοφάριση του ρεκόρ του άλλοτε σπουδαίου σκόρερ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο πολωνός φορ της μπάγερν άνοιξε το σκορ κόντρα στη φράιμπουργκ με πέναλτι κι έφτασε τα 40 γκολ στη σεζόν, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του γκερντ μίλερ που κρατούσε 49 ολόκληρα χρόνια. Ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ με 40 γκολ (vid). Ο ρόμπερτ λεβαντόβσκι σκόραρε με πέναλτι κόντρα στην φράιμπουργκ και ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook